YOGABRALLORNA

Som ni vet kör jag sociala media-fri helg, men var bara tvungen att kika in med ett tidsinställt inlägg med info om yogabrallorna jag burit de senaste veckorna och som så många av er har frågat om. Jag unnade mig tre nya nu till våren från mitt favoritmärke Dharma Bums som säljs av fantastiska YOGIA (annonslänk). Så jägarns sköna (för att inte tala om snygga)! ♥ Kram på er!
Dessa hittar ni här (annonslänk)Dessa hittar ni här (annonslänk)Dessa hittar ni här (annonslänk)


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *