MINA FAVORITRECEPT I JULKÖKET!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]2 thoughts on “MINA FAVORITRECEPT I JULKÖKET!”

  • Hej. Jag gjorde ringblomsolja efter det “typiska” receptet, och undrar vad som gick fel, då oljan är grön?? Blommorna var hela torkade blommor från hälsokostaffären. Var det det som var problemet, att det var hela blommor och inte bara kronbladen? Någon stjälkbit som av misstag hamnat där? Går den oljan att använda överhuvudtaget eller är det bara att börja från början?

    • Hej Jenni, vad spännande! Ska blommorna innehålla enbart blomma ( det finns flertalet som säljer torkade blommor med tillsatser som bla doftarom etc..)? Och jag kan inte tänka mig att det kan vara någon fara, är du osäker på blominnehållet så slå en signal och fråga hälsokosten. Men det bör inte vara någon som helst fara! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *