HÄLSORETREAT I JULKLAPP

Här hemma har hosta och förkylning gått lös, så vi boostar kroppar med vila samt grön och röd juice! På tal om grön och röd, vet ni ännu inte vad ni ska önska er i julklapp? Imorgon, torsdag, släpper jag äntligen nästa års helsköna yogaresa på rackarns fin destination i Europa (september 2018) och inom en vecka släpps vårens ekologiska hälsohelg (med yoga och min mat) på svensk mark. De perfekta klappana -så var redo att boka då platserna är begränsade! ♥


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *