VEGANSK VECKA DAG 6+7

Frukost: Krämig chokladmousse med smak av apelsin – tänk Romerska bågar (kokosolja, linfröolja, avokado, rå kakao, spenat, havremjölk och apelsin). Så himla god och mättande!

Maten under helgen därefter har bestått av rester – perfekt för två genomtrötta småbarnsföräldrar!

Så har den veganska veckan gått: Alltså vilken mat! 100% veganskt har känts långt borta tidigare, främst för att jag burit på så många fördomar, exempelvis som att det måste innebära en stor bas av bönor, linser och andra större mängder kolhydrater som blir tråkiga i längden och låter blodsockret köra berg- och dalbana .. Och rädsla för att sakna min älskade ost. Ha ha! Vegansk mat är ju helt fantastisk, färgglad, fräsch, mättande, underbart god och allt annat än tråkig! Dessutom har de flesta måltider varit PALEOitiska och LCHF-vänliga, osten har jag inte saknat överhuvudtaget!  Och det är just det jag älskar – att utmana mina fördomar! Summan av kardemumman är jag nu kommer sträva efter större delen vegansk mat, jag vägrar sätta en stämpel på min kosthållning men “plantbased” mat kommer vara mitt stora fokus. 


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *