VEGANSK VECKA DAG 5

Dag 5 av 100% vegansk vecka kommer här. Till mellanmål åt jag russin innan lunch och en apelsin efter middagen. ALLA recept på nya måltider kommer upp här med start nästa vecka!

Frukost: Frö/nötbröd med jordnötssmör (japp, får inte nog), avokado + smoothie (jordgubb, spenat, zucchini, banan, linfröolja, kokosolja och havremjölk).

Lunch: Sallad med kikärtor, sötpotatis, gurka, tomat, majs och vinägrett. En snabblunch mellan trotsigt barn och skrikande bebis!

Middag: Godaste pizzan! På riktigt, jag trodde aldrig att vegansk pizza (UTAN OST LIKSOM!) kunde smaka så gott! Dessutom har jag lyckats få till den godaste pizzabotten (helt utan mjölk/gluten/ägg/nötter/jäst)!!! Tomatsås gjord på soltorkade och färska tomater, toppat med “ost” på cashewnötter, majs, spenat och pesto. Alltså denna pizza! 😍 Psst. Anna – denna bjuder jag på imorgon!


Related Posts

SAFTIG LIMPA MED DURRA & TEFF (det perfekta brödet utan gluten, mjölk, ägg eller nötter)

Som ni säkert har förstått är jag alltid på jakt efter de perfekta brödrecepten som är naturligt glutenfria och hälsosamma! Detta bakade vi fram för ett par dagar sedan, det består av supermjölerna teff och durra, och är utan tvekan den godaste brödlimpan jag ätit […]

DEN PERFEKTA PIZZABOTTEN (vegansk, utan gluten, mjölk, nötter, jäst eller ägg)

ÄNTLIGEN HAR JAG LYCKATS FÅ TILL DEN PERFEKTA PIZZABOTTEN! Den är sådär perfekt seg i konsistensen med lite knaprigare kanter. Fri från gluten, mjölk, nötter, jäst, ägg och ägg. Snabb att slänga ihop, enkel att jobba med. Prova och njut! DEN PERFEKTA PIZZABOTTEN 1 stor […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *