VEGANSK VECKA DAG 3

Frukost: Grön juice (äpple, selleri, citron, gurka och ingefära) + nöt/fröbröd med jordnötssmör och banan. Innan dess en matsked ren kallpressad kokosolja.

Lunch: Min största utmaning hittills – att äta borta hos vänner. Skrev att jag testar helvegansk mat denna vecka men att de inte behövde göra sig extra besvär utan att jag enkelt kunde ta med egen mat. De såg det som en utmaning och lagade en himla mumsig pannkaka på kikärtsmjöl! Till det serverades mango, jordgubbar och kokosgrädde. Mums!

Middag: Raw tacos (valnötsfärs) på mina majstortillas (veganska utan gluten) med sallad, gurka, tomat, majs, avokado och raw sourcream and onion-sås (gjord på cashewnötter). Så gott!


Related Posts

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]

SAFTIG LIMPA MED DURRA & TEFF (det perfekta brödet utan gluten, mjölk, ägg eller nötter)

Som ni säkert har förstått är jag alltid på jakt efter de perfekta brödrecepten som är naturligt glutenfria och hälsosamma! Detta bakade vi fram för ett par dagar sedan, det består av supermjölerna teff och durra, och är utan tvekan den godaste brödlimpan jag ätit […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *