VEGANSK VECKA DAG 2

Frukost
En kopp ljummet vatten med citron, 1 msk kokosolja, 1 tsk linfröolja, morotsstavar, frö- och nötbröd med mosad avokado och havssalt. Testade en ny receptidé på bröd som blev riktigt gott (recept på samtlig ny mat under denna veganvecka kommer upp vartefter).

Lunch
Raw lasagne från igår, mums!

Middag
Vietnamesiska vårrullar (rispapper fyllda med sallad, spenat, morot, gurka, avokado, äpple, cashewnötter och sesamfrön) med jordnötsdipp. Så gott och SÅ MÄTTANDE!

Summering
Även kosten idag blev till största del rawfood (bara fröbrödet som var tillagat i ugn) och jag känner hur positivt överraskad jag är över hur gott och enkelt det är att faktiskt få till veganskt till varje måltid!


Related Posts

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]

DEN PERFEKTA PIZZABOTTEN (vegansk, utan gluten, mjölk, nötter, jäst eller ägg)

ÄNTLIGEN HAR JAG LYCKATS FÅ TILL DEN PERFEKTA PIZZABOTTEN! Den är sådär perfekt seg i konsistensen med lite knaprigare kanter. Fri från gluten, mjölk, nötter, jäst, ägg och ägg. Snabb att slänga ihop, enkel att jobba med. Prova och njut! DEN PERFEKTA PIZZABOTTEN 1 stor […]1 thought on “VEGANSK VECKA DAG 2”

  • Hej!
    Gör du eget lip balm och body butter? Jag har testat göra eget men inte helt nöjd så tänkte höra om du gör någon annan mix som är bättre? Har googlat men inte hittat något.
    Jag testade ett lip balm med sheasmör paradoxa, olja och kakaosmör i men tyckte inte alls det blev bra. Har du tips på någon bättre mix? tyckte paradoxan gjorde det grynigt och väldigt hårt och kändes inte tillräckligt mjukgörande på läpparna.

    Body butter har jag testat olja, kakaosmör och sheasmör nicalotica. Det var ok, men undrar om du har någon bra mix utan kakaosmör? Min sambo gillar inte doften från kakaosmöret. Har du någon eterisk olja i? Vilken doft brukar du ha i i så fall?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *