SNABB VECKA

Redan torsdagkväll och det känns som om veckan knappt har hunnit börja…  Vi har sparat kompisdejten till morgondagen då vi ska ut och grilla. Och istället har det blivit en lite mer jobb-aktig vecka, där barnen har fått följa med på ett par jobbmöten och hängt med mormor medan jag hoppade in i produktionsstudion ihop med min duktiga medarbetare Michaela. Då högsäsongen är i full gång för våra miljövänliga doftljus (du hittar dem här – obs annonslänk) och företaget fortsätter att växa, vilket är fantastiskt, så får man hitta små kompromisser. Det är ju trots allt tack vare att det utvecklas som gör att jag kan vara mammaledig utan tidsbegränsning. Att OrganicByMommy dessutom växer så det knakar känns overkligt roligt då det öppnar upp fler och fler dörrar till det jag vill hänge mig åt till fullo – att inspirera och vägleda människor till hållbar helhetshälsa! Jag vill guida fler till en frisk, stark, pigg och skön kropp helt enkelt!

Ett av veckans möten var hos fantastiska Ulrika på yogastudion Pausa där vi spånade på ett nytt spännande yogaevent i lite större storlek. Känner mig så förväntansfull att få förverkliga det ihop med henne och inte minst få presentera det för er!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]1 thought on “SNABB VECKA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *