MODERN HIPPIE

Jag ligger nerkrupen i sängen med en sovande bebis på ena armen och med ett stort leende på läpparna. Idag körde vi halloweenfest för småfolkets vänner och mammor. Jag gick loss i köket igår och idag på ett smarrigt mellis/fikabord med orientalisk touch, det blev en mix av nya recept och gamla godingar. Allt utan gluten, vitt socker, ägg och mjölk, förutom pizzabullarna (jag vet, slurp) som hade mjölk och ägg i sig. Så gott! Sedan fylldes vårt kök med utklädda små vackra människor i olika färger och teman, vi gjorde det barnvänligt med valfri utklädnad. Jonathan har i två veckor pratat om hur han vill vara en “baletta”. Detta nyförvärvade ord visade sig var hans version av “ballerina”. Balettdansör gick promt bort, baletta skulle det vara! Said and done! Och då jag älskar att återanvända så fick mormors gamla spetsgardin bli till kjol och rödbetsjuice blev fint rosa läppstift. Han var otroligt nöjd och visade mig gång på gång sina fina piruetter. Älskade unge!

Själv svirade jag om till hippie, vilket min kära sambo upplyste mig om att jag då inte behövde någon utklädnad till. Och han har rätt, jag är nog en hippie i hjärtat, en modern hippie. ♡

Längst ner hittar ni en sneakpeak på godsakerna, från och med imorgon kommer recept dyka upp. Så kika in igen vetja!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]1 thought on “MODERN HIPPIE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *