BABYSHOWER

Hej fina ni! Jag känner mig faktiskt lite inne i ett “dagen-efter-julafton”-mood, harmoniskt upprymd efter en dag av trevligheter. Igår blev jag nämligen överraskad med en superfin babyshower av mina närmsta tjejer. I tron om att jag skulle på fikadate hos en vän öppnades dörren av ett gäng glada ansikten som skämde bort mig med ett par timmars vänskapstid, fantastisk fikabuffé (allt gluten-, socker- och mjölkfritt och huuur god som helst), lekar och ett oförskämt fint presentbord. Det är så vackert när man lägger ner sin kraft, tid och engagemang i att styra ihop lyxiga stunder som denna för någon annan. Än mer rörd blev jag av att alla godsaker var hälsosamma och att det inne i paketen enbart gömde sig saker med omtanke för hur vi har valt att leva -ekologiska kläder, trä- och bambubaserade leksaker, giftfria blöjor med mera. En insikt som har blivit tydligare för mig är att jag uppskattar allt mer hur människorna i vår omgivning väljer att respektera vår livsstil – dvs hälsosammare mat och hållbart tänk med de saker vi använder (precis som det är lika självklart att vi respekterar deras). En fantastisk eftermiddag och nu känns tvåbarnslivet ännu närmare, gah! I veckan så delar jag med mig lite mer om mina förlossningstankar. Denna kommande vecka har jag bestämt mig för att rejält bromsa mitt tempo och verkligen ge välbehövligt fokus till kropp och själ, men också att spendera extra mycket tid med Jonathan. Hoppas ni får en fantastisk vecka! ♡Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *