GRAVIDFOTOGRAFERING

Igår eftermiddag hade jag äran att få fotograferas av den fantastiskt duktiga Deniese Thorvaldsson. Jag har nått det där stadiet i min graviditet då kroppen är alldeles mysig och go, sådär så man verkligen börjar förstå att det är nära (på lördag bara fyra veckor kvar!), och det kändes så fint att få föreviga den stundande händelsen ihop med Jonathan. Så vi åkte ut till mina morföräldrars gård, och under ett par härliga timmar lekte vi på vetefälten och trädgårdslandet ihop medan Deniese made her magic. Hon lyckades charma J från första stund och mellan rönnbärskrig och hallonplock så knäpptes den ena fina bilden efter den andra. Deniese fotar alltifrån bröllop och bebisbilder till produktbilder och profilbilder, och är verkligen så lättsam att jobba med, vilket gör det hela till en mysig stund! Hon bor främst i Jönköping men jobbar runtom i Sverige. Ni hittar mer info om henne här och på hennes instagram @dthorvaldsson. ♥

 


Tack fina Deniese, du är bäst!


Related Posts

FREDAGSFEELING

Åh vilken fredagskänsla jag har i min kropp! Veckans första halva körde jag jobb, om två veckor släpper vi en ny ljusdoft som är helt magisk (gravidnäsan får inte nog…) och med en hel del förberedelse inför min mammaledighet. Igår var det Jonathan-dag, som startades med […]

GRAVIDVECKA 41 – BF, BB-VÄSKA OCH OM ATT VARA “REDO”

… Och så var den magiska dagen passerad! Den andra september, vårt beräknade förlossningsdatum och den till synes stora nedräkningssiffran som vi alla väntat på. Men… ingen bebis i sikte ännu! Jag vet att man ofta hör om kvinnor som själva försöker sätta fart på det […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *