KALMAR

Åh vilka härliga dagar! Då mitt livspussel ser minst sagt intensivt ut med barn och företag så är jag mindre bra på att prioritera att få in vänträffar i vardagsschemat, tyvärr. Vi har en kompis-dag i veckan, jag och Jonathan, på vilken vi träffar familjekompisar med barn och lekdate:ar. På kvällarna är jag en typisk hemmatjej och vill gärna försöka hinna hänga hemma, vila och umgås med min lilla familj. Ja plus att jag har två jobbkvällar med yogaklasser i veckan i normala fall.  Det lämnar tyvärr rätt lite tid för mina vänner utan barn, vilket vi försöker ta igen på semestrar och större helger. Så för att få lite kvalitetstid ihop så tog jag och min underbara vän Lovisa en roadtrip ner till Kalmar från onsdag till torsdag. Så lyxigt att få ge full fokus åt att catcha up, äta gott och bara vara. Kalmar som dessutom är en helt fantastisk sommarstad bjöd på ljummen sommarvärme, mysiga restauranger och härlig nära-havet-känsla.

Vi lånade min familjs lägenhet över natten och spenderade dagarna med att strosa i affärer, äta himla god mat (review på mitt nya favoritställe OAS -eko och vegetariskt- kommer upp under helgen) och imorse kickade vi igång dagen med yoga. Min kropp är ännu mer påfylld av lugn och harmonisk längtan efter vad som komma skall, strax fem veckor kvar till bf. ❤️

Nu är jag åter hemma hos mina efterlängtade killar, ligger nerkrupen i ett varmt bad med epsomsalt (magnesiumproppat salt som går in i kroppen och fyller på dagsbehovet av mineralen) och tända ljus. Imorgon väntar lekdate och senare på kvällen kräftskiva hos svärisarna. Hoppas ni har haft en fantastisk dag! Kram


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *