LUGN & RO

Igår hade jag och min fina kollega en sådan enormt produktiv dag, där skaparflödet resulterade i fantastiskt många miljövänliga doftljus och ekologiska yogasprayer (ni hittar alla våra produkter på vår hemsida – klicka här för att komma dit). Älskar sådana dagar! Idag fick istället bli en dag av kontrast med enbart fokus på Lilleman där vi planerade att åka ut en sväng till mina morföräldrar på en fika (vi bakade en grymt god rawfood kaka imorse, recept kommer i veckan) men blev kvar hela dagen. Timmarna sprang iväg och vips så blev vi bjuda på lunch – ärtstuvning från deras ärtfält, potatis och sallad, bägge från deras land. Till efterrätt hallon från deras hallonland. Alltsammans ekologiskt. Och jag tänkte för mig själv att wow, kan det bli mer matlyx än såhär?! Vi spenderade sedan eftermiddagen med att plocka hallon, leka, provsmaka sommarens första morötter, skörda med oss basilika och sallad hem samt att jag passade på att plocka stora blombuketter att fylla vårt hus med.

Nu sitter jag vid köksbordet, njuter av lugnet medan jag lägger in recept och spånar på nya matidéer. Och jag inser att jag har en hel del spännande saker både i mat- och livsstilsväg att fylla bloggen med framöver och hur kul det är att kunna använda sitt brinnande intresse till att inspirera andra. För det är verkligen det roligaste med att driva ObM – att få se era matlagningsbilder, läsa era kommentarer och mail! Tack!

Strax ska jag upp och packa inför morgondagen då jag och en fin vän far iväg på en liten roadtrip, och sedan försjunka i en bok. Hoppas att ni har en fantastisk kväll! 🙂


Min älskade son har för mycket energi för att stå still tillräckligt länge för att hans kära mamma ska hinna knäppa kort, här är den lilla morotstjuven in action!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *