LANDET

Ikväll var det en extranöjd liten kille som somnade på min arm vid nattning. Hela dagen har vi nämligen spenderat ihop ute hos mina morföräldrar på deras lantgård med att åka traktor, fixa i trädgårdslandet, äta hallon direkt från odlingen och leka. Eftersom att han är där två dagar i veckan när jag jobbar så känner han sig precis som hemma och fixar och styr som vanligt, vilket är så mysigt att se då jag själv var där minst lika mycket som barn. En halvtimma innan vi åkte ut på morgonen så fick vi för oss att baka en tårta att ta med och bjuda på, resultatet blev min Raw choklad- & jordnötscheesecake – hur uppskattad som helst!

Jag fick dessutom tid att skörda mina ekologiska ringblommor för första gången, läkande blad som kommer göra susen i vår ringblomsolja och ringblomssalva. Den senare kommer ni dessutom få receptet på i dagarna, så håll utkik! 🙂 Imorgon väntar storproduktion av ekologisk hudvård för min del och Lilleman ska spendera dagen hos sin farmor, ryktet säger att de ska åka till en sjö och bada. Mys!Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *