SKOGSHARMONI

Äntligen värmer solens strålar sådär rackarns skönt igen och kroppen njuter av att inte behöva stängas in i lager av kläder, och vi passar på att vara utomhus så mycket som möjligt! Igår gick Jonathan och jag till skogen med en packad matsäck (och givetvis hans snickarlåda). Där lekte vi med pinnar, snickrade, ”sågade”, upptäckte blåbärsrisen och åt medhavd melon och macka (godaste durra- och teffbrödet blev ett måste även denna vecka). Och jag påmindes om hur stark min kärlek är till naturen och hur harmonisk dofterna, ljuden och färgerna får mig att känna. Någonting jag tror jag behöver just nu och mitt mål är att komma ut i den minst en gång i veckan under sommaren. 
Resten av eftermiddagen spenderade vi ute hos mina morföräldrar på deras lantgård, min andra harmoniplats. Det känns så lyxigt att vi har kunnat genomföra vår önskan om att ha Jonathan hemma så länge som möjligt utan att tvingas sätta honom på förskola. Att det faktiskt går logistiskt och ekonomiskt. Ni är många som ofta undrar hur vi har lagt upp våra dagar för att kunna ha honom hemma men samtidigt jobba. Måndagar och fredagar försöker vi ha som min och Jonathans dag, medan onsdagar är veckans kompisdag. Tisdagar och torsdagar jobbar jag medan han är ute hos min mormor och morfar (som jag har turen att inte bara få ha i livet utan vid aktivt och ytterst engagerat tillstånd, det är guld värt). Där åker han traktor, hjälper dem i trädgårdslandet, leker i timmar ihop med dem, badar ute i deras trädgård, läser böcker och myser. Det känns fantastiskt och jag är så tacksam!

Idag är det tisdag och därmed en rätt intensiv arbetsdag, vilket är en älskvärd kontrast, och det känns så himla roligt att er respons på vår nylanserade ekologiska hudvård har varit så enorm! 🙂


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]1 thought on “SKOGSHARMONI”

  • Vad fantastiskt att du kan ha honom hemma så mycket och att dina morföräldrar ställer upp!!

    Tack för en fantastiskt blogg!

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *