MIN FÖDELSEDAG

Juni, som innebär vår familjs stora födelsedagsmånad innebar för min del att jag igår fyllde 26. Redan på morgonen gjorde Simon och Jonathan frukost åt oss alla  tre och skämde bort mig med en köksmandolin, en ordentlig zucchini-spirulizer (att göra grönsaksspaggethi med), smycke, ekologisk bärsjal till kommande bebistid och boken Glädje (Joy, med Dalai Lama och Desmond Tutu). Senare under dagen firade vi med en middag i kvällssolen ihop med våra familjer. Vi åt fransk potatissallad, kycklingsspett, stor sallad med fetaost och granatäpple, fetaost/basilikasås och röd pesto med fröknäcke. Som avslutning hade jag bakat en ny rawfood cheesecake, helt utefter de smaker jag har gått och längtat efter den senaste tiden – resultatet blev en chokad och kolacheesecake med havssalt och pekannötsbotten. Mums! Och till det en vattenmelontårta med jordgubbar, blåbär och granatäpple. Båda kommer upp under nästkommande dagar i receptform. 🙂 Även då blev jag bordskämd med fina paket iform av ett ljuvligt tårtfat från Bruka, grillspett, grillwokpanna, grillplankor, smycken, presentkort och ett efterlängtat ekologiskt bäddset från Vide (finns på Åhlens). Min fina familj i Florida hade skickat ett smycke från en local designer i Jupiter, så fin! En underbar kväll! 🙂


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]1 thought on “MIN FÖDELSEDAG”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *