VITLÖKSBRÖD (utan gluten eller mjölk – PALEO & LCHF)

Idag tänkte jag tipsa om mina älskade zucchinibröd (bakade som både baguetter, hamburgarebröd, korvbröd och frallor) som vitlöksbröd. Jag släppte receptet för drygt ett år sedan efter att ha bakat dem i åratal och de har varit lika uppskattade hos er som hos oss. De kan verkligen inte hyllas nog, så idag får de lite extra rampljus på sig att bakas som de är – Receptet hittar ni här. Men också lite inspiration till att grilla dem som vitlöksbröd. 🙂

1 sats av mitt zucchinibröd

pressad vitlök

havssalt/kryddsalt

olivolja/smör att steka i

Skär upp brödet i tunnare skivor, häll olja/smör i stekpannan ihop med den pressade vitlöken innan du lägger i brödskivorna. Sprinkla lite salt/havssalt över och stek tills det blir en fin yta. Njut!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]



2 thoughts on “VITLÖKSBRÖD (utan gluten eller mjölk – PALEO & LCHF)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *