FINASTE BADKLÄDERNA FÖR OSS BLIVANDE MAMAS

När vi i vintras förstod att vi skulle få äran att få en liten sensommarbebis så började kommentarerna om hur jobbigt det är att vara gravid på sommaren att hagla över oss. Att en gravidmage som extravikt under sommarvärmen är motsatsen till optimalt. Haha, jag älskar föreställningen om vad som är ”optimalt” i vårt samhälle och hur vi ofta vill jämföra det vi har med just det. I min värld känns det helt magiskt optimalt att få den obeskrivliga turen att få bära ytterligare ett barn, wow liksom! Att det blir över årets varmaste dagar, må så vara. 🙂 Jag försöker att inte tänka på allting som kan vara jobbigt, utan snarare fokusera helt på allt som är bra – som att man får njuta av att ha en fin gravidmage i baddräkt till exempel! Mina baddräktsfavoriter är från märket Mamalicious och kommer från härliga butiken  STELLARIS (klicka för att komma till webshoppen – adlink) som är fylld med fina badkläder och kläder för både gravida och ammandes! Dessutom har de -25% på alla badkläder under hela helgen så passa på att fynda hem sommarens finaste badpärärlor!

I samarbete med underbara Stellaris


Related Posts

GÖR DITT EGET EKOLOGISKA DISKMEDEL

Att byta ut sitt gamla hederliga diskmedel till ett ekologiskt är att göra miljön en stor tjänst! För mig känns det fel att något som används så ofta i vardagen ska behöva stämplas med en varningstext då det innehåller giftiga kemikalier som skadliga långtidseffekter på vattenlevande organismer (hint: vänd […]

STÄDA GIFTFRITT – FRÄSIG TOALETTRENGÖRING

Som jag skrev för ett par veckor sedan så har kemikaliefri städning blivit allt viktigare i vårt hem de senaste tre åren och numera är allt utbytt till naturligare och giftfria alternativ. De produkter som jag köper kommer från märken som Lily’s Eco eller Attitude, men det mesta […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *