YOGA I SOLEN & ÄLSKADE MAT

Min kropp känner sig redan efter bara två dagar sådär skönt avkopplad, en lyxig känsla – speciellt när man faktiskt är här för att jobba. Mitt jobb är lyxigt, med andra ord. Och jag känner så stor tacksamhet inför det. Igår anlände våra deltagare – och vilket gäng! Sex coola tjejer, alla med helt fantastiska energier och i olika åldrar som ihop utgör en otroligt fin stämning. Vi började med en lunch, följt av ett break i solen och yogaklass under en palm i kvällssolen för att därefter avsluta med en supergod middag. Carol som lagar maten gör ett fantastiskt jobb och det är roligt att få dela köket med någon som har lika stor passion för god och hälsosam mat som en själv. Imorse smög vi ner till poolen vid 7:30 och startade dagen med ett lugnt och ändå rätt starkt yogaflow. Solen gick upp när vi gjorde våra solhälsningen och det bara kändes som en sådan stund som den själsliga bränsletanken fylls på ohämmat. Ljuvligt!

Efter frukost (grön smoothie, overnight oats med körsbär och kokt ägg) följde en lång pratstund vid matbordet på altanen innan relaxmoodet kickade in! Jag är så upprymd, över att få vara här, få lära känna dessa människor och att få inspirera med min yoga och mitt hälsotänk. Ändå är det bara början, wow vilka dagar vi har framför oss!

Min brownie på svarta bönor blev kvällens dessert


Related Posts

YOGA PÅ STRANDEN

Termometern har passerat trettio-strecket redan vid 7.30-tiden när jag smyger ut från hotellrummet och fångar en taxi på gatan. Killarna sover fortfarande gott. Jag har startat de senaste dagarna med yoga i yogastudion som ligger en bit längre bort på stranden, ett vackert bambohus med […]

ÖPPNINGSCERMONI I YOGASTUDION

De senaste dagarna har lunkat på i en underbar takt här borta på andra sidan klotet. Mitt mål att skapa rutiner för Jonathan verkar äntligen ha uppnåtts och han har nu sina indonesiska sov- och mattider. Vilket ger ett lugn för en mamma som snart […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *