FRUKOSTMYS & FOTLYX

Våren tog visst paus i veckan – så vi tog in den i vår frukost istället. Raw chokladpudding med gullviva och mango/avokadobowl med penséer. En rätt trevlig start på dagen (som lätt går att förbereda kvällen innan).  De senaste dagarna har varit fulla med spännande möten, invigning av produktionsstudion samt en massa roligheter såsom bokföring hehe…

I vanliga fall är både onsdag och fredag min och Jonathans heldagar, men då denna vecka har krävt lite extra tid i företaget pga nästa veckas Frankrikejobb så behöver jag även använda morgondagen till kreativa ting. Fokus får istället ligga helt på J i helgen och måndag. Att driva eget är en häftig karusell som kräver både ansvar, planering och flexibilitet – men som i gengäld ger fina möjligheter att leva livet lite mer efter egna villkor. Jag känner mig verkligen tacksam!

I eftermiddags fick jag även en stund av egentid då jag passade på att besöka duktiga Teuta för en timma av medicinsk fotvård (en rejäl uppfräschning av fötterna). Eftersom att man lätt glömmer bort dem under vintern så känns det extra lyxigt att på vårkanten få piffa upp dem rejält. Dessutom perfekt inför stundande resa till Valbonne! Teuta har precis som jag ett fokus på helhetstänk och kör ekologiska produkter, samt att hon är fantastiskt duktig på att lämna fötterna silkeslena! Så tips för er alla som bor i Norrköping – unna era fötter lite ekologisk lyc hos Teuta på Vårt Alternativ (Bredgatan 2).

Nu ska jag se säsongsavslutningen av min förnärvarande favoritserie Underground inna jag kryper ner hos mina killar. Sov gott fina ni!


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *