GRAVIDVECKA 23, HORMONDIPP & VARDAGSLYX

… Ibland blir man verkligen påmind om vilken bergochdalbana dessa hormoner kan försätta kroppen i. Pjuh! Redan i fredags började jag känna hur känslofaktorn slog om från noll till hundra och kroppen fylldes med känslor som ville ut. Många av helgens stunder gick åt till att acceptera att tårar behövde få komma och dränka mina kinder och undanryckta tankar behövde bearbetas. Så fruktansvärt jobbigt i stundens hetta, men nu i efterhand rätt förlösande och befriande.

Ibland behövs en orkan få driva runt i kroppen för att ny jord ska kunna harvas upp och ta emot nya frön. Idag fick därför bli fylld med lite extra vardagslyx, jag ställde klockan på 6:00 och hann både meditera och yoga en lång stund innan Lilleman vaknade, jobbdagen bröt jag av med en timmas massage under lunchen och under kvällens planeringsmöte serverade Michaela (fin vän och numera min nya medarbetare) en hälsosammare fikabuffe utan dess like. Typiskt henne att slänga upp sådär. 😉

Det känns rätt häftigt att kunna ta in en medarbetare i företaget och nu längtar jag något enormt efter att få flytta in i nya produktionsstudion. Jag hade ivrigt hoppats att allt skulle bli klart till helgen som var, men vår duktiga projektledare Thomas är en klippa som finslipar allt in i minsta detalj så som vi vill ha det. Så på fredag blir det inflytt. Det blir så drömmigt!

Lilleman somnade på vägen hem ifrån mormor ikväll för natten (vilket aldrig händer…) så nu har jag en stund för jobb innan jag tänker krypa ner med en nylånad bok! Imorgon väntar en dag med Jonathan innan kvällens yogaklass. Hoppas på lika fint väder som idag, hela själen blir så glad! 🙂

Ha en fantastisk kväll! Kram


Related Posts

FREDAGSFEELING

Åh vilken fredagskänsla jag har i min kropp! Veckans första halva körde jag jobb, om två veckor släpper vi en ny ljusdoft som är helt magisk (gravidnäsan får inte nog…) och med en hel del förberedelse inför min mammaledighet. Igår var det Jonathan-dag, som startades med […]

GRAVIDVECKA 41 – BF, BB-VÄSKA OCH OM ATT VARA ”REDO”

… Och så var den magiska dagen passerad! Den andra september, vårt beräknade förlossningsdatum och den till synes stora nedräkningssiffran som vi alla väntat på. Men… ingen bebis i sikte ännu! Jag vet att man ofta hör om kvinnor som själva försöker sätta fart på det […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *