LEKLAND & TIDNINGSREPOTAGE

Äntligen efterlängtad helg igen, och fredag betyder Jonathan-dag! Vilket just idag innebar lekland med hopp, bus, lek, rulla, krypa, rutchkana, studsmatta, cyklar, bollar, radiobilar och allt däremellan. Så mysigt att hitta på något lite extra för att fira in helgen. Dessutom ett perfekt träningspass för en gravidkropp! Det var en nöjd Banda (som dagen till ära bar en T-shirt med ”Pippis mamma”) som åt upp sin banan och somnade i bilen på vägen hem.

Jag älskar dessutom att vårsolen äntligen har tittat fram, nu kan aprilvädret få plockas ner och låta majsolen få ta plats! Min kropp längtar efter värmande strålar och mindre kläder. Och vår lilla älskling längtar efter att få springa naken både ute som inne, gärna med en badbalja nära till hands. Han är så lik mig med sin förkärlek till vatten, ska bli spännande att se vem vår september-skatt kommer att likna. 

Igår hittade ni ett repotage om min resa till giftfri livsstil i Norrköpings Magazinet, blir så oerhört glad att man lyfter fram det hållbara och ekologiska hälsoperspektivet. Som inledningen lyder så trodde jag för ett par år sedan att hälsa enbart handlade om kalorier eller att uppnå en viss kroppstyp, så fel. Idag vet jag bättre, att hälsa är ett helhetsbegrepp på hur vi väljer att leva och behandla vår kropp för att uppnå ett starkt välmående. Nu väntar en myshelg! ♡ 


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *