DET SÖTASTE VI HAR

Hej fina ni, ännu en liten update från kvällskvisten och sängen. Efter en dag med härlig mix av mamma- och jobbtid. Förmiddagen fyllde vi med en mysig playdate ihop med fina vänner och under eftermiddag var vi på intensiv jakt efter all sista inredning till vår vackra produktionsstudio som strax är färdigbyggd. Alla dessa val av inredningsdetaljer, funktionslösningar, mått och finesser toppat med att vi vill ha allting i hållbara material som värnar om miljön gjorde mig alldeles överväldigad. Fast på ett positivt sätt. Som när man varit på en häftig resa men känner sig matt av alla spännande intryck. Men denna studio alltså, mitt hjärta sjunger varje gång jag besöker den och får se framstegen, att veta att vi kan räkna dagarna tills vi får den på våra händer gör mig så lycklig i själen. Under helgen ska ni få se och höra mer om vår dröm som nu tar nästa steg in i sin egen, stora produktionsstudio.

Kvällen avrundades med en yogaklass som jag fick äran att leda och nu ligger jag nerbäddad och försjunken i boken som är anledningen till att jag skriver detta inlägg. ”Det sötaste vi har” är en fantastiskt informativ bok skriven av Ann Fernholm på ett lättsamt och begripligt sätt som får en att verkligen förstå vikten av att minska/utesluta vitt socker ur våra och framförallt våra barns livsstil. Tips tips tips! Oavsett om du har barn eller ej -snälla läs den! Ibland behöver vi motiveras lite extra till att bryta djupa vanemönster, så som konsumtionen av vitt socker, och genom att sätta tänderna i denna bok kommer det bli till ett så självklart val att vilja lägga manken till! Så stick iväg till Biblan och låna för kommande långhelg! Läser du den så berätta gärna vad du tyckte och hur du resonerar kring socker, det är alltid så härligt att höra era tankar. ♡ Sov gott fina ni! 


Related Posts

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]

BROWNIE- & MANGOMOUSSETÅRTA (VEGANSK, PALEO & LCHF)

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore.se Perfekt krämig browniebotten gifter sig med gräddig exotisk mangomousse i denna vackra tårta (som passar utmärkt nu till påsk!). Förutom dess fina silhuett och spännande smakkombo så är den totalt maxad med härliga näringsämnen (men nämn för guds […]1 thought on “DET SÖTASTE VI HAR”

  • Den läste jag också för ett tag sedan och blev helt fast!
    Facinerande och fasansfull läsning!
    Fast jag ju redan fattat mycket av detta (men inte allt om hur det hänger ihop såklart) lever jag ju ändå inte så. Vilket är både dumt och frustrerande! Boken gav mig verkligen en rejäl spark i baken att ta tag i detta igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *