SÖNDAGSFIX

Go’ kväll! Idag blev en såndär supersöndag då hela vårens att-göra-lista avbockades och man lägger sig till sängs sådär härligt nöjd. Efter en mysig gårdag med födelsedagsfirande av Simons pappa med underbart god mat (som alltid!) och gott sällskap så sov vi ut imorse och bestämde oss för att ta dagen till att fixa. Det klipptes häck, drogs upp stora buskar, togs bort trasigt staket och vårfixades ute. Därefter planerade jag upp veckan, tog en promenad med Jonathan i skogen, vi grundstädade kylskåpet, städade köket (längtar efter att få fylla kylen med nya fräscha råvaror imorgon) och resten av huset ihop med en hel del klädtvättande. Det känns så underbart att veta att man vaknar upp till en ny vecka i ett städat hem. Tjugo minuter innan sängdags öppnade jag balkongdörren och lät sovrummet fyllas med krispigt frisk luft, underbart!

Nu ska jag läsa ett par sidor i veckans bok: Det sötaste vi har (hett lästips) innan det är dags att släcka lampan för denna vecka och välkomna en ny. God natt fina ni!Mitt i allt fix så passade vi på att fika jag och J med naturellt grönt té och vaniljmuffins utan socker/gluten/mjölk (nytt recept som också råkar vara det godaste muffins jag ätit – recept kommer i veckan). 


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *