REMINDER

Jag vet, det är hemskt att acceptera att en av de spelregler vi tvingas ha i livet är det faktum att andra människors onda handlingar när som helst kan förändra vår värld för evigt. Att oskyldiga människors liv fråntas på grund av någon annans ondska. Det är fruktansvärt, när och vart i världen det än händer, desto påtagligare ju närmare det sker oss. Och jag vet att det är naturligt att reagera och kanske tom agera med hat, avsky, rädsla, fruktan och misströstan på mänskligheten. Jag vet. Men ikväll skulle jag vilka påminna er om något än viktigare, något en väldigt klok man en gång sa: ”Mörker kan inte driva ut mörker; enbart ljus kan göra det. Hat kan inte driva ut har; enbart kärlek kan göra det.” Så jag ber dig, trots den storm av tunga känslor som troligtvis fyller din kropp och sinne just nu – försök att medvetet tänka ljusa och varma tankar, känn tacksamhet för allt du faktiskt har och skicka kärleksfulla tankar till de som idag förlorat någon eller själv förlorade sitt liv. Försök att innan du somnar för ikväll känna värme för allt fint, hängivet, osjälviskt och vackert som varje dag faktiskt sker. Bidra med några tankar av varm energi av kärlek till universum, det om något behövs. ❤️


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *