FYLLDA PORTABELLA-SVAMPAR

Om du, som jag, är en pizzaperson och samtidigt försöker öka de vegetariska rätterna på matschemat så är fyllda portabella-svampar definitivt något för dig! Eller om du helt enkelt bara älskar god mat i allmänhet! 😉 Dessa godingar går enkelt att slänga ihop och kan varieras i oändlighet, men detta grundrecept är perfekt att utgå ifrån!

FYLLDA PORTABELLA-SVAMPAR
Portabella-svampar
1/3-del Passerade tomater
2/3-delar riven ost (jag älskar att riva Garants Ekologiska goudaost och en kub mozzrella i)
Torkad oregano
Salt

Sätt ugnen på 200 grader. Tvätta av svamparna och ta bort skaften om de finns kvar. Blanda sedan ihop passerade tomater, oregano och riven ost till en röra som du klickar ut i varje svamp. Strö gärna lite extra riven ost över och skjuts in i ugnen tills osten har fått en fin färg!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *