FRÅGESTUND!

Titt som tätt ramlar det in frågor på min mail, om allt från yoga till bebismat, restips och hudvård -och det är alltid så otroligt roligt att höra ifrån er, det är trots allt det bästa med OrganicByMommy! Jag älskar hur det växer fram en så mysig relation oss emellan. Tack vare det så möter jag hundratals likasinnade personer som jag troligtvis annars aldrig skulle stöta på i vardagslivet, det är rätt härligt. Men ibland så hinns inte alla frågor med att besvaras så fort som jag skulle vilja och då många ofta frågar om liknande saker tänker jag att det vore himla roligt att ha en frågestund och därefter samla alla svar i ett inlägg! Så därför kör vi en liten frågestund fram till och med tisdag där ni kan ställa era frågor på allt ni är nyfikna på (i kommentarsfältet eller direkt till mailen) så svarar jag i nästa vecka! So ask away! 🙂

Kram / Louise

Bildresultat för frågestund


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]4 thoughts on “FRÅGESTUND!”

 • Hej! Först och främst skulle jag vilja skriva att du har en jättehärlig blogg, med massa inspiration! Har testat många av dina recept! 🙂 och sen så drömmer jag själv om att gå en Yogalärarutbildning och undrar därför om du vill berätta lite mer kring din? Vilken du har gått och vad du rekommenderar och så? Med vänlig hälsning, Sara

 • Hej! Tusen tack för alla recept och all inspiration. Så roligt att följa din blogg.
  Jag skulle vilja få tips på en bra mixer/matberedare, vilken använder du?
  Min handmixer är inte så förtjust i alla dadelmixningar jag försöker ge mig på… ☺

 • Hej!
  Jag undrar hur du gör med maten till din son? Om han äter samma som dig och om han har någon specialkost på sin förskola om han går där? Hur har du isf fått igenom det?
  Vill själv att min som ska äta glutenfritt och helst även mjölkfritt på förskolan eftersom vi själva äter så hemma.
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *