FÖLJ MED PÅ EKOLOGISK HÄLSOHELG PÅ BJÖRNVIKENS SÄTERI!

Tänk dig tre dagar med ren återhämtning och uppladdning av energi  i en fantastisk hotellatmosfär med vattnet ett stenkast bort, underbart god ekologisk mat (utan gluten eller socker), yoga, meditativa stunder och föreläsningar om hur du hittar ro, balans och bygger en hållbar helhetshälsa.Visar _DSC3119.jpeg Sommaren går fort och för de flesta av oss är det årets enda möjlighet för vila och återhämtning – därför är jag så enormt glad över att kunna välkomna er på en underbar hälsohelg mellan den 30/6-2/7! Tre dagar fyllda av yoga med mig (oavsett om du aldrig tidigare testat eller är van utövare), ekologisk mat utan gluten/socker (japp, jag får äntligen chans att bjuda er på mina egna recept in person!) meditation och spännande föreläsningar av Ulrika Borén och Bodil Thornell. Hälsohelgen kommer genomsyras av en hög nivå hälsoboostning, inspiration och påfyllning av energi – utan att du så mycket som behöver tänka på vad du ska laga till middag, vem som ska ta disken eller tvätthögen som växer!

Hälsohelgen tar plats i den underbara miljön ute på Björnvikens säteri – ett blomsterhotell precis vid vattnet, 5 minuter utanför Norrköping i norrgående riktning mot Stockholm. Du bor i delat dubbelrum (två rum finns med möjlighet att bo tre personer i vid önskemål och då för rabatterat pris) med toalett och dusch. Tanken med hälsohelgen är att skapa en plats för kroppslig och själslig återhämtning och påfyllning av inspiration, näring och energi utan några som helst krav eller måsten. Vi eftersträvar minst 95% ekologisk mat med vision om att nå så nära 100% som möjligt, kika gärna in i vårt kök under helgen och säg hej till både eko och närproducerat! 🙂

Pris: beställ innan den 30:e april för kampanjpriset 3995 SEK/person (därefter 4295 SEK) och då ingår: upphämtning i Norrköping, två nätter och tre dagars boende på Björnvikens hotell, alla måltider (alla ekologiska och fria från gluten och socker) – vilket inkluderar välkomstmingel med smoothie, två frukostbufféer, tre luncher, två middagar och fika, fyra yogaklasser á 75-90 minuter, meditation, föreläsning om Mindfulness med Ulrika Borén, föreläsning om helhetshälsa och hur du hittar din hälsobalans med Bodil Thornell och lyxig goodiebag med enbart ekologiskt innehåll värt minst 500 SEK.

Din egentid kan du spendera med att umgås med andra härliga deltagare i hotellets fantastiska miljöer, vila, promenera i skogsrundan, ta ett dopp i vattenbrynet ett stenkast ner, läsa en bok ute i fruktträdgården eller boka en ekologisk reflexologi för 350 SEK/45 minuter (måste bokas i förväg).

Obs! Begränsat antal deltagare -endast 12 sovplatser! För frågor, intresseanmälan och mer information om bokning -skicka ett mail till organicbymommy@gmail.com!

Bor du i närheten av Norrköping och gärna sover hemma – kontakta mig för mer information och pris!

Program:
Fredag
12:00 Välkomstmingel med smoothie & incheckning
13:00 Lunch
Egentid
16:30 Vinyasa yoga med Louise
19:00 Middag

Lördag
8:00 Vinyasa yoga med Louise
9:45 Frukostbuffé
Egentid
13:00 Lunch
14:00 Föreläsning ”Mindfulness” med Ulrika Borén (introduktion längre ner) med fika
16:30 Yin yoga + kort meditation med Ulrika
19:00 Middag
20:00 A.H. (spännande cermoni om att släppa taget om det vi inte behöver)

Söndag
8:00 Vinyasa Yoga med Louise
9:45 Frukostbuffé
11:00 Meditativ stund med Jonas
Egentid
13:00 Lunch
14:00 Föreläsning 90 minuter ”Helhetshälsa- så höjer vi vårt välbefinnande med hjälp av kost, näring och livsstil” + 30 minuter frågestund med Bodil Thornell  (introduktion längre ner)
16:00 Utcheckning

Visar image1.JPG
Yoga med mig inom stilen Vinyasa och Ulrika som tar er med i stilen Yin, där vi möter alla nivåer vare sig du är van yogi eller aldrig tidigare testat!

Föreläsare

Ulrika Borén driver det egna företaget EQ Partner där hon jobbar med föreläsningar, kurser och coachning inom området personlig utveckling. Hon är yogalärare och författare till boken PAUSA – en bok om återhämtning, som är Ulrikas andra bok. Hennes första bok Lysande stjärnor på en nattsvart himmel kom ut 2014 och är en mycket personligt skriven bok. Den handlar om hur hon mitt i all sorg, fann styrka, glädje och nya insikter när hon drabbades av en hjärntumör och epilepsi i vuxen ålder. Idag är hon friskskriven och är en flitigt anlitad föreläsare kring ämnen som stress, återhämtning och medveten närvaro. 

 
Pauser för hjärnan är vad fysisk träning är för kroppen.
Hur kan man bli mer medvetet närvarande i det vi kallar nuet? Och vad har det för effekt på oss?
Vad har andningen för betydelse för oss vid oro och stress? Och vad gör den med våra kroppar och vårt medvetande?
Att stressa i lagom dos är inte farligt. Det som gör oss sjuka är att vi inte får till den där viktiga vilan för hjärnan och kroppen.
Bli din egen expert på att återhämta dig och ta pauser i vardagen. Bra för ditt välmående, din ork, och för att du ska bli mer effektiv och fokuserad på det som är viktigt för dig.
Du får tips och inspiration till hur du kan få rutin på det i din vardag och får med dig enkla och effektfulla övningar som du kan börja med direkt! Klicka här för att komma till hemsida!

Bodil Thornell
Bodil, i grunden biomedicinsk analytiker, är dipl reflexolog, kost – närings o livsstilsterapeut som med flera olika utbildningar inom traditionell och alternativa terapier föreläser om hur vi med små enkla medel kan bygga en stark helhetshälsa och välbefinnande. Hon berör punkter som näringsrik kost, livsstil och leverne, hur mage och tarm styr hjärnan och mycket mer. Föreläsningen avslutas med 30 minuters öppen frågestund. Klicka här för att komma till hemsida!


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *