FÖLJ MED MIG PÅ HÄLSORETREAT I FRANKRIKE DEN 17-21 MAJ!

Följ med oss på hälsoresa till Frankrike i maj! I samarbete med den fantastiskt inspirerande kvinnan Carol  så är jag sådär ödmjukt superglad över att få presentera och vara med och leda vårens hälsoretreat utanför Nice på franska solkusten mellan den 17-21/5! Temat är ”Hälsoboost – yoga och nya kostvanor utan socker och gluten” – och är resan för dig som vill bana väg för en hälsosam livsstil med bättre mat,  starkare självkänsla och positiv energi. Eller för dig som helt enkelt vill boosta dig själv med god, näringsrik mat och yoga i en fantastisk inspirerande miljö på den franska solkusten.

I fem dagar kommer vi att bo tillsammans i den soliga byn Valbonne utanför Nice, där varje dag genomsyras av höga doser feel good och inspiration med yogatimmar i solen, näringsrik mat, workshop om hur vi kan byta ut socker och gluten och hur vi kan bryta upp gamla ovanor för att bygga en ny livsstil, samt tid för återhämtning i vacker miljö och mycket, mycket mer.

Det kommer bli så fantastiskt och roligt att få träffa och vara med och vägleda er i vad jag vet kommer bli en makalöst fin resa! Och finns det egentligen någon bättre investering än i sin hälsa? Men skynda att boka – då vi bor personligt och genuint i en privat bostad med max 7 deltagare. För mer information och program – maila mig på organicbymommy@gmail.com. Jag hoppas vi ses!

 
Carol & Emanuelle, mina fantastiska retreatkollegorRelated Posts

YOGA PÅ STRANDEN

Termometern har passerat trettio-strecket redan vid 7.30-tiden när jag smyger ut från hotellrummet och fångar en taxi på gatan. Killarna sover fortfarande gott. Jag har startat de senaste dagarna med yoga i yogastudion som ligger en bit längre bort på stranden, ett vackert bambohus med […]

ÖPPNINGSCERMONI I YOGASTUDION

De senaste dagarna har lunkat på i en underbar takt här borta på andra sidan klotet. Mitt mål att skapa rutiner för Jonathan verkar äntligen ha uppnåtts och han har nu sina indonesiska sov- och mattider. Vilket ger ett lugn för en mamma som snart […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *