BACK ON TRACK

God morgon! Så har vi äntligen landat i Sverige… sen typ en vecka tillbaka. Lite drygt. Och när jag säger äntligen så menar jag ÄNTLIGEN! Inte för att vår semester inte varit bra, både Mexiko och Florida var underbart, men det har på senare tid flyttat in en sådan extremt stor och ljuvlig hemmakärlek i min kropp. Ett ständigt sug efter att få fixa i vårt hem, jobba med vårt företag, planera yogaklasser, laga mat i mitt eget kök och få bygga upp rutiner igen. Och stört av allt att få vara nära Simon. Alltid efter en längre resa så vill jag från första stund när jag kommer hem sätta igång och fixa, städa, rensa, baka, laga mat, tvätta hela resväskans innehåll och pula med detaljer i vårt hem. Allt ska gå i 110% för att min inspirationskvot är så överfull. Enda nackdelen är att det lätt blir en krock mellan viljan att fixa allt direkt och energinnivån som ofta är ganska låg med flygresa och jetlag. Så istället för att wasta min nyhämtade energi så har jag fått bromsa mig själv, låta tvätten ligga, utrensningen vänta och listan på alla planerade mat- och bakverk växa för att istället bara göra det som måste och därefter vara. Att komma in i svensk sovrytm med lilleman var tufft denna gång och det känns av, vilket såklart är en naturlig del av att resa med barn. Då gäller det att vara smart med sin energi. Så istället för att köra på i 110 km/h så har vi hälsat på våra familjer, fyllt upp kylen (oh holy feeeeling!) och sovit de stunder som Jonathan har sovit.

Denna vecka startar jag upp jobbat i lagom takt med en halv dags ljusproduktion och några timmar fakturering. Sedan fick jag äran att starta igång tre helt fantastiska yogaklasser, men det känns ju mest som ledighet.

Hoppas ni har en fantastisk helg! Kram


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *