YOGIA – ETT GULDKORN FÖR OSS YOGISAR

Ni vet när man snubblar över ett företag, koncept eller produkt som sticker ut sådär härligt fint? När jag gör det så får jag alltid en sådan jättelust att vilja tipsa hela världen om det. För att jag vet hur viktig mun-mot-mun-metoden är för oss företagare och när ett företag är riktigt bra så vill jag sprida det budskapet vidare. Yogia är ett perfekt exempel! Med ett fantastiskt brett sortiment av alltifrån kläder, smycken och superfood till yogamattor och tavlor så har Katarina lyckats bygga en webshop med allt du behöver för din yogastund (och även för dig som inte yogar). Och inte nog med det så har hon en helt makalös bra kundservice, något som jag värderar väldigt högt!

Så två varma tips till er idag är 1. besök Yogia.se och sist men inte minst 2. investera i ett par yogatights från Dharma Bums… De jag har på bilden heter Crafted floral (adlink) och är inte bara superfina på utan så himla sköna! Utan tvekan de bästa jag någonsin testat och värd varenda krona! Så tips, tips!

Bildresultat för dharma bums crafted floral
i samarbete med fantastiska Yogia

Related Posts

GÖR DITT EGET EKOLOGISKA DISKMEDEL

Att byta ut sitt gamla hederliga diskmedel till ett ekologiskt är att göra miljön en stor tjänst! För mig känns det fel att något som används så ofta i vardagen ska behöva stämplas med en varningstext då det innehåller giftiga kemikalier som skadliga långtidseffekter på vattenlevande organismer (hint: vänd […]

STÄDA GIFTFRITT – FRÄSIG TOALETTRENGÖRING

Som jag skrev för ett par veckor sedan så har kemikaliefri städning blivit allt viktigare i vårt hem de senaste tre åren och numera är allt utbytt till naturligare och giftfria alternativ. De produkter som jag köper kommer från märken som Lily’s Eco eller Attitude, men det mesta […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *