MEXIKANSK JUICE-FIESTA

God morgon! En snabbuppdatering från andra sidan jorden: I lördags firade vi Kristens födelsedag hela dagen med yoga, god mat och färskpressad juice-fiesta på en lokal eko-restaurang vid namn Natura. Och nu efter sju härliga dagar i Mexiko, ett land jag redan nu längtar efter att få återvända med hela min familj till, så är vi tillbaka hemma i Florida. Så lyxigt med bara 1,5 timmas flygresa när man är van vid dygnslånga turer. Nu ser jag fram emot mysiga dagar ihop i solen!


Related Posts

BÄSTA BLOMKÅLSPIZZAN! (glutenfri & LCHF)

Om det är någon maträtt som toppat min topplista över favoritmat genom hela livet så är det utan tvekan pizza! Och jag minns när jag först hörde talas om hur man kunde göra pizzabotten på blomkål från min syrra i Florida och att det faktiskt […]

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *