VIVA LA MEXICO

De senaste dagarna har vi njutit av Mexikos pudervita sand och turkosa vatten. I söndags stack vi nämligen över hit från Miami, även det som överraskning till Kristen som fick denna resa av oss alla i födelsedagspresent. Hotellet är fantastiskt, ja bland de bästa jag bott på, och givetvis kommer ni få en liten review av det efter vistelsen.
Som vanligt så har vi tagit de första dagarna till att landa ordentligt och hitta rutiner som passar oss. Jonathan sover, som alltid, underbart bra på dessa breddgrader med jetlagen i närheten, vilket innebär att jag faktiskt får en god sömn på naturlig väg. Ovärderligt! Vi går upp runt 5-6, äter frukost vid 6:30 (åh maten alltså, så god!), chillar på rummet, 9:00 är det yoga varje dag (fantastisk lärare), sedan hänger vi vid pool eller strand till kl 12:00 då vi äter lunch, hänger vid poolen,  duschar inför kvällen och äter middag vid 18 på en av alla härliga restauranger. Sedan söver jag J vid 19, läser bok och somnar vid 20-21. Underbart semestermood!
Att få yoga med nya lärare är bland det bästa jag vet, det breddar alltid min kunskap och fyller mig med inspiration. Och det är precis vad jag är nu, fylld av inspiration och så ivrig på att få komma hem och starta igång klasserna den 23 januari! Men först ska vi fortsätta vila upp och njuta av Mexiko och Florida! ♡


Related Posts

BÄSTA BLOMKÅLSPIZZAN! (glutenfri & LCHF)

Om det är någon maträtt som toppat min topplista över favoritmat genom hela livet så är det utan tvekan pizza! Och jag minns när jag först hörde talas om hur man kunde göra pizzabotten på blomkål från min syrra i Florida och att det faktiskt […]

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *