ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå alla bekvämligheter. Vi har bara försökt landa i tidsskillnaden, som denna gång har påverkat mig mer än någonsin förut, legat vid poolen, tagit promenader, lekt i parken, handlat mat och förnödenheter till morgondagen. Vi ska nämligen ner till Miami och därifrån vidare till en spännande destination för att fira Kristens födelsedag! Fortsättning följer…   


Related Posts

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]

YOGA PÅ STRANDEN

Termometern har passerat trettio-strecket redan vid 7.30-tiden när jag smyger ut från hotellrummet och fångar en taxi på gatan. Killarna sover fortfarande gott. Jag har startat de senaste dagarna med yoga i yogastudion som ligger en bit längre bort på stranden, ett vackert bambohus med […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *