VÄLKOMMEN 2017

Vår nyårshelg var helt kanon! Jag kan annars tycka att högtidshelger som midsommar och nyårsafton lätt kan få för höga krav på sig att man måste hitta på något och gärna stort. Men just att skippa de där kraven och istället fira så som man känner för brukar bli allra bäst. I år var vi sugna på att bara vara hemma, vi bakade, åkte in och handlade mat där alla fick bestämma vad man var sugen på till kvällens middag. Simon valde egengjorda hamburgare. Jag valde egengjord sushi av kallrökt lax med avokado, färskost och sesamfrön och drycken Jun från mitt favoritbryggeri Kvillinges Ekologiska. De tillverkar i vanliga fall kombucha men har precis tagit fram en probiotisk dryck som heter Jun (nära besläktad med kombuchan men innehåller ekologisk honung istället för socker) som liknar mousserat vin. Supergott!!! Och så spenderade vi kvällen med att mysa och leka, perfekt!
Nu försöker jag ladda inför en händelsefull vecka. Imorgon åker nämligen Jonathan och jag på en liten utflykt till hemlig destination då personen vi ska besöka ska överraskas! Jag är så förväntansfull och givetvis kommer jag uppdatera ifrån vår… lilla utflykt!

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *