NEDVARVNING

Vi är mitt uppe i högsäsong men äntligen är de stora eventen klara. Det är så oerhört roligt att träffa folk, nätverka och få berätta om vårt koncept men nu ska det bli skönt att hinna landa lite och faktiskt kunna njuta lite av decembermyset på hemmaplan. Det är så lätt att hamna i en vardagscirkel där man fyller upp schemat från morgon till kväll och halkar efter med små vardagsstunder av vila eller hälsosamma vanor. Man ruckar lite på rutinerna för att hinna med så mycket som möjligt, men det är de där små ruckningarna som skapar obalans. Den senaste veckan har min egna yogapraktik halkat efter och det känns i mitt inre. Efter en hektisk period kan min kropp ha svårt att varva ner och jag behöver yogan för att fungera. Så nu försöker jag jobba hemifrån resterande dagar av året, med undantag för produktionsdagar, några möten och så yogaklasserna på måndagskvällarna. Det blir en behövlig återhämtning.

Imorse råkade vi skippa frukost för att istället baka lussebullar. Brum brum vad de första orden vårt lillhjärta sa när han vaknade. Men vi ska inte åka bil, svarade jag. Ivrigt skulle han ner till köket och peka på skåpet med köksmixern. Sådan mamma sådan son, tro?


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *