APPROVED BY EKOMORSAN – GIFTFRI WEBSHOP FÖR DINA BARN + RABATTKOD!

När det kommer till min son är det a och o att välja leksaker, inredning och livsstilsprodukter som är så giftfria som möjligt. Och jag köper gärna i butiker där jag vet att jag stödjer någon som verkligen brinner för sitt hälsosamma koncept. Jag älskar småskaligt och i den mån det går lokalt, och framförallt så älskar jag butiker med hög kundservice och där man har en tanke bakom varje produkt (”från jord till bord”-tänket). En webshop med leksaker, inredning och livsstilsprodukter som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är APPROVED by EKOMORSAN (adlink). Kanske känner ni igen den härligt inspirerande Angelica (@ekomorsanangelica) från Instagram och hennes blogg med samma namn? Hon är nämligen grundaren bakom denna fantastiska webshop och det säger en hel del. Så tips för den som vill köpa giftfria produkter till familjens små (och även lite större) från ett företag som verkligen bryr sig – kika in på APPROVED by EKOMORSAN! Här nedanför är tre produkter som jag handplockat som julklappstips, du finner alla på hemsidan här.

Uppger ni koden: CHIRTSMASBYMOMMY får ni dessutom 10% rabatt på hela köpet!

Lastbil plocklåda - Grön
1. Lastbil plocklåda 569 SEK (512 SEK efter rabatt)
Giftfri fingerfärg - RGB
2. Giftfria fingerfärger (favorit här hemma) 129 SEK (116 SEK efter rabatt)
Miljövänlig flaska 532 ml Brushed Stainless
3. Klean Kanteens miljlvänliga flaska i större storlek (vår favorit). 532 ml för 219 SEK (197 SEK efter rabatt)

Image carousel:


Related Posts

STÄDA GIFTFRITT – GÖR DIN EGEN RENGÖRINGSSPRAY!

I vår process att giftminimera vårt hem och livsstil på alla knasiga kemikalier som gärna används i majoriteten av marknadens produkter, för att istället börja välja de alternativ som varken skadar hälsa eller miljö blev starka rengöringsmedel viktigt att byta ut. Numera använder vi aldrig […]

GÖR DITT EGET EKOLOGISKA DISKMEDEL

Att byta ut sitt gamla hederliga diskmedel till ett ekologiskt är att göra miljön en stor tjänst! För mig känns det fel att något som används så ofta i vardagen ska behöva stämplas med en varningstext då det innehåller giftiga kemikalier som skadliga långtidseffekter på vattenlevande organismer (hint: vänd […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *