GÅSMAMMAN & JAG

Hela huset sover, men jag sitter uppkrupen i soffan och mumsar nyttigt julgodis (recept väntar…) efter en mysig kväll på julmarknaden. Att sälja till butiker, återförsäljare och till er direkt i webshoppen är fantastiskt roligt -men det är något visst med att stå och sälja sina skapade produkter på en lokal marknad. Jag är nog lite kär i farmers market-konceptet där man samlar ihop lokala kreatörer och bönder och där alla säljer sitt. Det känns så fint och genuint än att köpa något massproducerat. Och jag älskar att få prata med människor, om miljö, ekologisk hälsa, hudvård och ljus. Än roligare är det när ni kommer fram och presenterar er som följare och läsare.  Idag kom det fram en superhärlig tjej från Stockholm som följer Organic By Mommy och presenterade sig, så häftigt!

Nu laddar jag inför morgondagen och lördagens marknadsdagar och ser på Gåsmamman. I vanliga fall kan jag tycka att svenska filmer och serier inte är så speciellt underhållande, men Gåsmamman är faktiskt ett stort undantag. Himla bra skådisar, speciellt Alexandra Rapaport som har ett sån jädra karisma och coolhet. Och så är hon snygg som få, en sådan person som bara lyser hälsa och välmående, det vackraste av skönhet!


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *