UNDERBARA BANANPANNKAKA

Något som alltid går hem hos vår son och som vi föräldrar gärna äter upp resten av är bananpannkaka. Tänk att något så enkelt och nyttigt kan vara så gott. Jag steker dem i kokosolja, antingen som en stor pannkaka, plätt eller som ”pannkaksröra”. Är goda nog att ätas precis som de är eller tillsammans med lite kokosgrädde och kanel eller bär. Perfekt som frukost, mellis och fika. Hoppas ni får en fantastisk fredag underbara ni!

BANANPANNKAKA
1 portion
1 banan*
2 ägg*
ev. 1 msk chiafrön
krm salt
krm vaniljpulver
kokosolja
Stavmixa till en slät röra (om du har i chiafrön: låt stå i 15 minuter och svälla) och stek i kokosolja.
 *= Ekologiska råvaror är alltid viktigt, men dessa är lite extra viktiga att välja som eko.

Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *