SISTA VECKAN AV SVENSK SOMMAR

Efter en fantastisk helg med finbesök av goda vänner på fredagkvällen, loppisrunda, födelsedagsfirande, lekparkenhäng, yogaplugg, promenader och timmar i köket så är vi laddade inför sista veckan i Sverige för denna sommar. Och sista veckan ihop hela familjen innan oktober. Att resa utan min sambo/bästa vän är alltid vemodigt, speciellt när det som denna gång kommer bli sex veckor. Som tur är finns facetime och det är nyttigt att få längta ibland. Idag stod vi i köket och lagade middag, han kycklingtacos och jag tortillas, lyssnandes till Kents ljuva musik och med Jonathan lekandes på golvet -och där stod jag och tänkte för mig själv vilken fantastisk människa jag får dela mitt liv med. Att han utan att tveka vet hur mycket min yogadröm betyder för mig att han uppmuntrar mig att åka iväg sex veckor med vår son till andra sidan jordklotet för att förverkliga den. Sex veckor utan sitt barn är tufft. Men han gör det för att han värnar om min dröm. Det är vackert, så oerhört vackert.
Nu sover mina killar och jag sitter här med en hög email som ska besvaras och därefter ett gäng recept som ska läggas in. Hoppas ni har haft en fantastisk helg och är laddade inför en ny vecka.

Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *