WOW

God morgon! Tänk att ni nu är 950 följare på instagram och ännu fler läsare här på bloggen, att ni är så många människor som vill inspireras att bygga en stark hälsa -DET inspirerar MIG! Så nu skulle jag vilja passa på att säga HEJ och hjärtligt välkommen, samt bjuda på en lite närmare presentation. Bakom OrganicByMommy hittar ni mig, Louise, en 25-årig tjej som eftersträvar en hälsosam och balanserad livsstil. Min största motivation är att vara en stark, frisk och glad mamma som älskar sig själv och sin kropp,till min son Jonathan. Jag vill att han ska växa upp i ett giftfritt hem med en sund inställning till näringsrik mat, träning och inre hälsa, där man vågar vara sig själv och förverkliga sina drömmar.

Och det är just detta jag delar med mig av och som gör ObM till en livsstilsblogg med feel good-känsla. Mitt mål är nämligen att inspirera er till en hälsosammare livsstil med mängder av goda och näringsrika recept som är enkla att laga (alltid socker- och glutenfritt), träning och en hel del pepp att vara snäll mot och tycka om sig själv. Vi (jag, min sambo och son) jobbar på en helt giftfri livsstil (ut med kemikalier -in med naturliga och ekologiska alternativ). Jag älskar yoga och kommer under hösten utbilda mig till instruktör på Bali – det ska bli så roligt att få ”ta med er dit!”. Min reslust är oändlig, vilket leder till att jag drar med min familj världen över så fort jag får chansen… Sedan är jag som person en extremt driven tjej med många idéer och en förmåga att skita i ”nej-sägarna” och skeptikerna. Detta har lett till att jag och min sambo driver ett eko-företag som växer för varje månad och som mitt hjärta slår hårt för. Och just dessa livsstils- och personlighetsdrag skimrar igenom mellan recept och hälso-tips! ♡

Provar du något av mina recept, dela gärna med dig om vad du tyckte. Saknar du en viss typ av recept? Hör gärna av dig och berätta. Jag önskar dig en fantastisk start på veckan och missa inte eftermiddagens häftiga tips på ett läskigt effektivt detox-recept! Kram/L


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

HÄLSOKONCEPT

Detta år har redan präglats jobbmässigt av mitt vässade fokus på OrganicByMommy-konceptet jag håller på att bygga upp – en plattform som ska ge alla möjligheten att på ett enkelt sätt bli hälsosamma. Jag har skalat ner och skalat bort andra delar av mitt kreativa […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *