REMINDER TO BE HAPPY

Wow vilken dag, hela dagen har jag stått i köket, med avbrott för en liten promenad i regnet med J, och nu är det mesta så gott som klart inför morgondagen. Jag riktigt längtar efter att få sätta tänderna i mumsigheterna! Nu är killarna nattade, jag har gjort dagens squats (supersommar-schemat har redan gjort min kropp mör och jag älskar det),  jag sitter och fakturerar våra kunder i företaget och ska strax ta kväll. Tänkte lägga in en tänkvärd bild som med fördel kan sparas på telefonen och plockas fram de dagar som känns lite segare, som en påminnelse för vad som gör oss gladare och lyckligare.

Nu ska jag krypa ner i soffan, har faktiskt sovit här de flesta av veckans nätter för att få jobba igen förlorad sömn medan Simon tar nattpassen med Jonathan. Känns faktiskt riktigt lyxigt att få sova en hel natt på det sättet. Sedan jag blev mamma har jag lärt mig att sömnbrist inte är att leka med och att de där extra timmarnas vila kan vara avgörande för om dagen ska bli bra eller inte. Så med det avrundar jag kvällen och tänker somna till Fredrik Backmans bok Min mormor hälsar och säger förlåt i ljudboksformat. Bästa sättet att få tyst på mina tankeswirls som helst aldrig vill gå och lägga sig.

Imorgon tipsar jag om en naturlig supergrej som motverkar sötsug, något som verkligen har hjälp mig! Sov gott fina ni, glöm inte att ni är perfekta precis som ni är.


Related Posts

VÅRSTÄDNING FÖR DITT YTTRE & INRE

Vi är hemma! Barnen sov sig igenom flyget (heja nattflyg!) och det kändes mer än okej att faktiskt komma hem när vi såg tussilago vid vägkanterna och vårsolen stråla på himlen. Och framförallt att mötas av Simons famn, det bästa med att åka bort är […]

TIPS PÅ BRA HÄLSOMÅL

Att veta att man vill bli mer hälsosam är ofta den enkla biten, men att komma på exakt vad man bör ha som mål kan ibland upplevas som svårt. När det kommer till att sätta hälsomål tror jag det i grund och botten handlar om […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *