RESTIPS – PACKA FLYGMAT

Vi är hemma och ännu en långflygning på 14 timmar är avklarad med en liten kille som skött sig finfint. Nu har han kryssat av ytterligare en delstat i USA, vår lilla globertrotter! Vi föräldrar känner oss som alltid lite omskakade i dygnsrytmen, brist på sömn gör sitt och inte minst mat på oregelbundna tider. När det kommer till flygmat så har vi rutin på att alltid ta med oss en rejäl matsäck till hela familjen under flygningar. Det gör det lättare att hålla orken uppe med lite extra bra energi. Plus att man sparar in på onödigt dyr flygplatsmat. Denna resa både dit och hem packade vi två stora burkar med mina banan/chiaplättar, teffmackor med extra pålägg, naturella cashewnötter, kokta ägg och ett par rawbars med dadel/jordnöt. Den sista räknas mer som snabb energi, men de andra håller kroppens blodsocker- och energibalans mer jämn. Jag är dessutom övertygad om att det (tillsammans med stort intag vatten) hjälper till att minska känslan jetlag efteråt. Samtliga recept finns här på bloggen! 🙂 Har ni något smart flygtips?


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *