VÄLKOMMEN IN, VEM DU ÄN ÄR

Kanske är du en nära vän som läst min blogg under tidigare resor och graviditet eller ett nytt ansikte som följer mig på Instagram under namnet Organic by Mommy. Oavsett vilken av föregående kategorier du tillhör så är du hjärtligt välkommen hit. Efter velande fram och tillbaka slog jag slag i saken och bytte namn på min gamla blogg för att äntligen ge utrymme för alla de recept jag dagligen provar, tips på en giftfri livsstil och reseinspiration. Det blandat med reflektioner från en egenföretagende mammas vardag med yoga, amningsnätter och jakten på ett ekologiskt friskt liv. Jag skriver på ett öppet och ärligt sätt utifrån de erfarenheter och tankar jag bär på om hur man finner balans som förälder, partner, vän och människa i denna djungel till samhälle. Jag hoppas kunna inspirera dig att göra lite bättre val i din vardag! ♡

Love and light,
Organic by Mommy
LOUISE  
 


Related Posts

VÄNNER SÖKES!

Inspirerad av Isabella har jag kommit på den geniala idéen att använda min plattform till att sammanstråla nya vänskapsrelationer! För tänk så många ni är som delar exakt samma intressen, oddsen är stora att ni säkert bor i närheten av varandra och skulle berika varandras […]

BROWNIETÅRTA MED KOLATÄCKE & HAVSSALT (utan gluten, socker och nötter + PALEO)

Håll i er, på riktigt! För en dryg vecka sedan var vi på ett underbart trevligt 75-årskalas på min sambos släktsida, där det serverades en chokladtårta med kolatäcke som såg himmelsk ut (tyvärr med socker och gluten, men man kan ju föreställa sig smakkombinationen…) och […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *