RISFÄLT I UBUD

Killarna sover och jag tänkte dokumentera vår resa ytterligare med några rader. Så roligt att läsa i framtiden. Vi mår fortsatt bra och njuter av dagarna! Vår resa har i huvudsak haft ett stort syfte: familjetid tillsammans och uppladdning av batterier. Det första småbarnsåret har tagit på krafterna med alldeles för lite sömn och en semester var verkligen vad vi behövde! Nu har vi varit på Bali i elva dagar och har hittat vårt lilla lunk med dagliga rutiner av bus, bad och mat (som vi äter, älskar indonesisk mat!). Vi bor på samma hotell under båda veckorna vilket känns skönt, men så igår fick jag med mig killarna på en liten dagsutflykt till Ubud. En helt fantastiskt mysig stad fylld med konst, apor, marknader, caféer, yogastudios och mängder med små butiker. Och risfält! Så vi hyrde en chaufför för en dag som körde oss dit och vi kikade på risfälten, åt lunch och gick i butiker. Skulle kunna gå gatorna upp och ner en hel dag, men det är inte det smidigaste att gå i butiker på en hyfsat trafikerad gata med i stort sett obefintliga trottoar när man har barnvagn. Dock en väldigt mysig dag!
När det kommer till Jonathan så är det väldigt mycket ”NEJ NEJ NEJ” och ”ÄR DÄ?” som kommer ur hans fina mun… Underbara unge, jag kan inte fatta att han snart är ett år! Balineserna är ett helt fantastiskt barnkärt folk och han får uppmärksamhet vart vi än går. (:
Kramar från oss!

 


Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *