YOGA PÅ STRANDEN

Termometern har passerat trettio-strecket redan vid 7.30-tiden när jag smyger ut från hotellrummet och fångar en taxi på gatan. Killarna sover fortfarande gott. Jag har startat de senaste dagarna med yoga i yogastudion som ligger en bit längre bort på stranden, ett vackert bambohus med öppen arkitektur i en grönskande trädgård. Havets vågor slår utanför. Magisk atmosfär. Där startade min yogaresa på riktigt för två år sedan. Här samlas ett stort gäng härliga människor av mestadels expats (utländska människor som flyttat till Bali), några locals och enstaka turister. Dessa veckor är det även en grupp blivande instruktörer som utbildar sig på dessa pass, vilket gör det mer utmanande! Jag är skönt mör i mina muskler efter 90 minuter yoga. Yogastilen som jag hittills har kört dessa mornar är Vinyasa Flow, en lite mer fysisk krävande typ av Hathayoga som körs med tempo mellan varje asana. Jag älskar det!

Killarna hinner både vakna och bada en liten sväng på balkongens jacuzzi tills jag åter smyger in i rummet igen vid 09:45. Jonathan är galen i jacuzzin, eller egentligen är han väl galen i allt som har med bad och vatten att göra. Efter det äter vi frukost nere vid poolen ihop och börjar dagen.
Det tog två dygn för vår lilla kille att ordentligt komma in i tidzonen +7h, vilket fick oss vuxna att pusta ut av lättnad över att slippa vakna till en pigg liten kille vid 24-tiden som vill röja järnet ett par timmar. Skönt att det inte tog längre tid då man själv är ganska jetlaggad och gärna vill få tillbaka förlorad sömn.
 I söndags tog J och jag en promenad till en liten ekologisk marknad några kvarter bort medan S tog en napp. Vi handlade med oss stora avokados att mumsa på, morsan här som blir så glad när hon hittar eko avokados för 10kr/kg (oprutat) och eko cashewnötter för 40kr/kg. Perfekt som snacks! Ikväll stängs Balis gator ner för årets stora parad, det är Indonesiskt nyår och imorgon väntar den omtalade nyårsdagen Nyepi. Spännande. ♡ Puss från oss!

Related Posts

ANDRA DAGEN I FLORIDA

Andra dagen börja lida mot sitt slut häröver, Jonathan sover (vilket aldrig händer innan 21 på hemmaplan) och vi har hämtmat påväg (mango californian roll). Det så oerhört skönt att kunna resa bort men ändå känna sig som hemma. Ingen stress, inga måsten, men ändå […]

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *