VÅRT VINTERLAND

Vilken dag! Det är lätt att med hela sin kropp längta efter solen på sommarhimlen eller utlandssemestern när minusgraderna blir många utanför ens fönster. Så till den grad att man glömmer uppskatta att solen även finns här, om än inte lika närvarande, och att vissa dagar slår vilken strand som helst. På sitt egna lilla vis. Idag var en sådan dag. Jag bäddade in vår lilla kille i sin vagn och hans stora blåa slogs snabbt igen, stoppade Oprah Winfreys ljudbok ”Things I know for sure” i öronen och begav oss ut på en långpromenad. Jag känner mig så tacksam över att ha nära till naturen och dess underbara vyer. Hoppas ni har en fantastisk start på veckan.


Related Posts

FÖRSKOLESTART

Gud, vilken chock det blev att behöva dra på sig ett par jeans imorse. Man har vant sig så starkt vid värmen att dessa dagar med försmak på hösten känns lustiga. Även om den detta år är väldigt välkomnad, kvoten av sommar har verkligen fyllts […]

VIVIANNA

… ”Pippi” även känd som ”yogabebisen” har äntligen fått ett riktigt namn – Vivianna! Backgroundstory: Jag har sedan många år varit förälskad i mina surfarvänners barns namn, exempelvis som hawaiianska killnamnet Kahlani eller två små systrar från Kalifornien vid namn Marley och Presley. Därefter har […]Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *